Två vackra bilder

Lunas matte Erika och Indis matte Sandra har båda skickat oss vackra bilder nu under hösten, som vanligt är jag dock väldigt långsam med att lägga upp dom på bloggen, men här kommer de nu äntligen!
Tack för jättefina bilder, vi blir alltid jätteglada när vi får se vad "våra" hundar gör på sin fritid! :)

Vackra Luna




och vackra Indis

/Carolin

En skön plats att vila på..

.. det hittar Martin medan vi städar hans rum :)


GLADA NYHETER!!

Vi har fått utökat tillstånd av länsstyrelsen!! Vi ansökte om att få öka vårt tillstånd från 24 hundar till 30 och nu har det gått igenom!! Egentligen gick det igenom för över en månad sen, men då kom kennelhostan och störde mitt i all glädje så vi har väntat med att berätta det :)
Det här innebär tyvärr inte att vi kan börja ta in alla de hundar vi nekat på sista tid- vi har fortfarande samma krav på de hundar som vill börja.

Länsstyrelsen gjorde ett oanmält besök den 8e oktober och följande glädjande text fanns att läsa på papperen vi sedan fick!:

"Bedömning
Gåsebäcks hunddagis ger ett lugnt och harmoniskt intryck med, till största delen, små till medelstora hundar. De båda ägarna ger ett bra och kunnigt intryck. De verkar ha planerat och tänkt igenom sin verksamhet för att den ska fungera på bästa möjliga sätt."

"Redogörelse för ärendet
... Länsstyrelsen gjorde en oaviserad kontroll den 8 oktober 2009. Vid denna kontroll kunde det konstateras att verksamheten verkar fungera bra. 'De hundar som befann sig på dagiset var lugna och harmoniska. Utrymmena var rena och välskötta..."

Beröm är aldrig fel och speciellt inte när det kommer från en myndighet som jobbar för djurens bästa!


 

/Carolin

 

(om ni skulle vara intresserade av att läsa resten av protokollet så finns det så klart på dagiset!)

Projekt: Klassfoton!

Den här veckan har jag och praktikanterna haft som projekt att ta "klassfoton" på alla grupperna.. Det har väl gått sådär :) Det är INTE lätt att få sex-sju hundar att sitta still samtidigt! Att dessutom få till ljus, skärpa och bra bakgrund på samma kort gör det hela rätt hopplöst. Om inte det vore tillräckligt så glömde jag kameran alla dagar utom torsdag och då saknades ju (såklart) alla hundar som bara är där i början av veckan. Nåja, några kort blev tagna, men jag tror vi får se det här som ett långsiktigt projekt. Det tar nog några månader innan vi lyckas ta kort som jag är nöjd med :)

Lite andra bilder togs också..

Vips, Sanna och Pysen

 

 

 

Promenaddags för blå gruppen!

 

Promenaddags för li(l)la gruppen

 

Oskar sover

 

Projekt Klassfoton..

 

Astrid, Martin, Ruff, Stina

 

 

Haha, jag bara älskar Ruffs min :)

 

 

Den blå gruppen

Övre raden från vänster: Ruff, Stina, Martin, Astrid

Nedre raden: Smulan

Saknas på bild: Yatzy

 

 

Den lila gruppen

Övre raden från vänster: Martin, Luna, Baloo

Nedre raden från vänster: Harry, Maya, Tara

Saknas på bild: Chili, Sunny

 

 

Godisutdelning!

 

Den rosa gruppen

Den övre raden från vänster: Milton, Sebastian

Nedre raden: Diesel

Saknas på bild: Josie

 

Den aprikosa gruppen

Övre raden från vänster: Oskar och Tonic

Saknas på bild: Indis och Misty

 

Den orangea gruppen

Övre raden från vänster: Pysen och Vipsen

Saknas på bild: Sanna

 

Den gula gruppen

Bild saknas!

 

Förhoppsningsvis lyckas vi bättre nästa omgång, men några roliga bilder blev det ju iallafall :)

 

Trevlig helg!

 

/Carolin


Goshundar

Jag har egentligen inget speciellt att skriva, ville bara lägga in de här bilderna så ni också får se några av sötnosarna på dagiset.

På sista tiden har vi haft väldigt få hundar på dagiset och vi har saknat alla som varit hemma men hela den här veckan har som sagt varit kennelhostefri och nu börjar äntligen alla hundarna komma tillbaka. 


Luna och Tara

Misty och Oskar

/Yasmine

Kennelhostan är över?

Tre dagar av veckan har gått och än har ingen ny hund visat symptom- Vi håller alla tummar som går att smittan är borta!
Tyvärr har bloggen blivit lidande när all vår energi lagts på dagiset iom all extra städning och liknande. Nu ska vi försöka ta nya tag! Imorgon åker kameran med och förhoppningsvis kan jag återkomma om några dagar med lite bilder :)

/Carolin

RSS 2.0