GLADA NYHETER!!

Vi har fått utökat tillstånd av länsstyrelsen!! Vi ansökte om att få öka vårt tillstånd från 24 hundar till 30 och nu har det gått igenom!! Egentligen gick det igenom för över en månad sen, men då kom kennelhostan och störde mitt i all glädje så vi har väntat med att berätta det :)
Det här innebär tyvärr inte att vi kan börja ta in alla de hundar vi nekat på sista tid- vi har fortfarande samma krav på de hundar som vill börja.

Länsstyrelsen gjorde ett oanmält besök den 8e oktober och följande glädjande text fanns att läsa på papperen vi sedan fick!:

"Bedömning
Gåsebäcks hunddagis ger ett lugnt och harmoniskt intryck med, till största delen, små till medelstora hundar. De båda ägarna ger ett bra och kunnigt intryck. De verkar ha planerat och tänkt igenom sin verksamhet för att den ska fungera på bästa möjliga sätt."

"Redogörelse för ärendet
... Länsstyrelsen gjorde en oaviserad kontroll den 8 oktober 2009. Vid denna kontroll kunde det konstateras att verksamheten verkar fungera bra. 'De hundar som befann sig på dagiset var lugna och harmoniska. Utrymmena var rena och välskötta..."

Beröm är aldrig fel och speciellt inte när det kommer från en myndighet som jobbar för djurens bästa!


 

/Carolin

 

(om ni skulle vara intresserade av att läsa resten av protokollet så finns det så klart på dagiset!)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Men tjejer, det är väll inte så konstigt! Jag är helt övertygad om att våra hundar går på världens bästa hunddagis! :)

Ni är väl värda allt beröm!



//Hanna (Matte till Baloo och Martin)

2009-11-30 @ 22:32:46
URL: http://www.hannashundar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0