Digitalkameran är tillbaka!

Ja, tänka sig, i fredags kom jag faktiskt ihåg att ta med mig kameran till jobbet! Helt otroligt så duktig jag var! :)


image86
Luna

image87
Gibson

image88
Tyson

image89
Fanny

image90
Romeo

image91

image92
Luna

image93
Kenzo

image94
Kenzo

Förutom bilderna så kan jag även meddela att vi nu fått ihop fyra bra och trygga hundgrupper på dagis.
Grupp 1 består av: Gibson, Simba och Josie, målet är att även få in Emmie och Misty där.
Grupp 2: Luna, Romeo, Kenzo, Chili och även Yatzy och Wilma de dagar de är här.
Grupp 3: Molli, Fanny och Astrid
Grupp 4: Vipsen och Pysen

Det känns som att vi verkligen fått ihop bra grupper där alla hundar trivs och tycker om varandra. Både vi och hundarna är helnöjda :) Tilläggas kan ju dock att det säkert kan bli små förändringar i framtiden när vi får in nya hundar, men just nu ser våra grupper ut som ovan.

Hoppas att ni alla har en bra helg.Vi syns imorgon!

Carolin

Värme på gott och ont

458856-85
Det råder delade åsikter om vädret på hunddagiset; jag älskar värme medan Carolin (och våra mer tjockpälsade hundar) tycker att det är skönare när det fläktar lite. Men det är perfekt för då brukar vi lägga upp promenaderna så jag går när det är lite varmare och Carolin när det är svalare- alla blir glada.

Vad som däremot inte gör en glad är när man läser om alla stackars hundar som sitter instängda i bilar i denna värme. Folk borde ju ha lärt sig vid det här laget eftersom det har skrivits så mycket om bilar som blivit bastuvarma på bara 5-10 min! Jag undrar vad det är för typ av människa som utsätter sin hund för det.

Annars är det ganska lugnt på dagiset, det känns som om många av hundarna påverkas av vädret så de blir lite segare (men som tur är har vi ju air-conditioning i rummen). Men imorrn ska det ju bli lite kallare så då kommer nog hundarna igen med ny energi!:)

/Yasmine

Bilder!

Ja, eftersom Yasmine nu var så duktig och uppdaterade med text så får väl jag bidra med lite bilder :)
Jag har tyvärr inte haft med mig digitalkameran de senaste veckorna, men jag har några suddiga bilder tagna med mobilen.
Vi börjar med bilder på de nya hundarna.


image76
Chili


image77
Luna

image78
Fanny

Blandade bilder:

image79
Josie

image80
Misty, Tyson och Kenzo(med härlig sovställning)

image81
Yatzy och Romeo

image82
Pysen

image83
Simba

image84
Astrid och Fanny

Det var alla bilder för den här gången. Hoppas ni alla har en underbar helg med massor av roliga och tankekrävande aktiviteter med hundarna.

/Carolin




Avsked

Nytt sedan sist är att två dagishundar; dvärgpudeln Filip och boxern Hero har slutat. Vi saknar dem redan och det var jättetråkigt att de inte kunde vara kvar. Man får ju en speciell relation med alla dagishundarna och det känns tomt utan dem. Men vi hoppas att deras ägare har hittat lösningar som funkar för dem, eftersom båda två är jättehärliga hundar.

Vi har också fått nya hundar till dagiset; Chili-en söt liten havanais som älskar att sitta i knäet, Luna-en fantastisk gatukorsning med ett väldigt tydligt kroppsspråk och Fanny-en pigg och härlig softis. Jag hoppas att vhunddagisets fotograf Carolin tar lite bilder på dem och lägger in på bloggen snart.


/Yasmine

P.S. Tusen tack till Lunas matte för jättegoda muffins. De uppskattades:)


RSS 2.0