Mer bilder

Det kom två mail med underbara bilder till oss. Från Helena och Mattias kom det härliga semesterbilder på Josie och Ann-Katrin skickade supersöta valpbilder på Stella!


Josie






Stella









Här kommer även lite nytagna bilder från dagis:


Sebastian


Fanny och Sebastian




Fanny busar


Sebastian


Selma och Luna


Kenzo vill leka


Selma


Pysen och Vipsen


En suddig bild på Saika, Vipsen och Pysen


Pysen, Saika och Vipsen på promenad


Selma


Selma


Vipsen och Pysen busar och Saika tittar på


Selma


Astrid


Selma


Trevlig helg!

/Carolin


Lite nya hundar

Ja nu är det full fart på dagis! De senaste veckorna har samtalen strömmat in och i princip varje dag har vi haft nya hundar på besök. Ett par av hundarna har redan hunnit ha sina provdagar, några andra kommer på prov nu i veckan.
I torsdags hade vi blandrasen (bordercollie/chinese crested dog- powder puff) Saika på prov och i fredags var det dags för basset hounden Sebastian. Båda två var jätteduktiga och det borde inte bli några problem att få in dem i passande grupper. Saika fick redan i torsdags träffa Luna och de fungerade utan problem. Efter några minuter låg de redan bredvid varandra och sov.
 





Sebastian


Här kommer tre bilder på fina Saika som hennes matte varit snäll och skickat till oss


Saika


Saika

I morgon, måndag, kommer dvärgschnauzern Selma och bichon frisén Pepsi på prov medan Sebastian kommer på sin första ordinarie dag- vi får fullt upp i morgon med andra ord :)

/Carolin

Bilder från Pysens semester

Så här roligt har dagisets Pysmys haft det på sin semester. Tack Pysens matte Lena för det fina kollaget!

52363

Semestern

Såg precis att Carolin uppdaterat semesterbilder på söta hundar och vacker natur, så då vill jag ju också lägga in lite bilder:).
Svea och jag var på Smögen i två veckor och det var helt underbart! Det är ju alltid kul med lite miljöombyte och Smögen är ett så mysigt ställe att vara med hund på. Det var bara svårt att hitta bra hundbadställen men de vi väl hittade var jättefina.



Svea spanar

Svea apporterar tång

Skönt att koppla av lite på semestern

/Yasmine

Semesterbilder!

Här kommer lite vackra semesterbilder på vår (blivande) dagishund Martin!






Sen en bild på söta Pysen

och slutligen kommer några semesterbilder på min lilla Vips. Hade jag själv fått bestämma hade det nog blivit några hundra bilder, men eftersom den här sidan ska handla om dagiset så blir det bara fyra :)




Eftersom vi tillbringade semestern hemma i norrland så måste jag ju lägga in en bild på ett hjortron. Själv är jag visserligen inte så förtjust i dessa bär, men lille Vipsen älskade dem!






/Carolin

Nya kompisar!

Idag har vi haft en bra dag på dagiset! Fanny och Stella har fått träffas och fungerade väldigt bra. Efte en liten stund började de busa och hade jätteskoj. Ska bli intressant att se ifall de rusar in till varandra nästa gång de ses!



Kenzo sträcker ut sig

Carolin som gömmer sig bakom papprena och Kenzo 

Gibson håller koll

Svea slappar i Vips gamla hundbädd

Bilder på Stella

Hejsan! Hoppas allt är bra med er idag.
Som jag skrev sist har dagiset fått nytt tillskott. Här kommer lite bilder på Stella när hon tar det lugnt. Detta är från första dagen då hon fick sitta ensam. Igår fick hon träffa Josie och de kom bra överrens men tanken är nog att Stella i framtiden kanske ska komma in i en annan grupp, förhoppningsvis med Fanny, eftersom Josie redan trivs så bra i sin Gibson- och Simbagrupp!

En glad Stella


En trött Stella


Dagiset fick en praktikant i tisdags också, vilket känns jättekul. Birgitta heter hon och hon hjälper till på dagiset några timmar om dagen som arbetsträning. Hon har själv en schäferhane och en papillonblandning hemma.

Vill bara skriva också att det är kul att allt fler har hittat till vår blogg. Besökarantalet stiger varje dag så vi får skärpa oss och skriva fler inlägg tycker jag, eller hur?

// Yasmine

Första dagen efter semestern!

Idag satte vi igång igen efter semestern och jag måste säga att det var en väldigt mjuk start, med bara 6 dagishundar ( Svea och Vips inräknade).
En utav dem var Stella, en jättehärlig labradortik som hade sin första provdag idag. Stella kom in och kände sig som hemma redan från början- hon är social men samtidigt lugn. Jag gick första promenaden med henne och hon var en riktig dröm. Inte en endaste gång sträcktes kopplet, vilket var väldigt skönt med tanke på att man ska få in henne i en grupp ifall hon börjar på dagiset.
Min dator krånglar så det blir tyvärr inga bilder på henne idag, men ni får ha tålamod så provar jag att lägga in dem så snart som möjligt. Riktigt söt är hon kan jag lova!

En väldigt tråkig nyhet som vi fick idag är att Emmie ska sluta. Känns som att vi har förlorat väldigt många dagishundar på sistonde, men hennes matte skulle stanna hemma i framtiden och då behöver man ju såklart inte en dagisplats. Emmies matte berättade också att de skulle få tillökning; en liten brun labradorvalp som vi hoppas att Emmie kommer och visar upp på dagiset snart!

Det var ett väldigt konstigt sammanträffande att samma dag som vi får in en ny gul labradortik så säger matten till en annan gul labradortik upp sin plats.

Hoppas att ni alla haft en bra semester. Vi tackar för de semesterbilder vi fått in på några av dagishundarna. De kommer upp på bloggen snart!

//Yasmine

RSS 2.0