Nu öppnar vi igen

Välkommen tillbaka till dagiset alla hundar. På måndag öppnar vi igen och redan första veckan har vi några nya hundar som ska komma och hälsa på!

Svea har haft en bra sommar här i Helsingborg med mycket bad och träning.
Hoppas ni har haft en bra semester och att era hundar kommer tillbaka pigga och förväntansfulla att få träffa alla kompisar igen.
Vi ses på måndag!


/Yasmine

Igor

Dagisets härliga mopshane Igor har tyvärr slutat. Han kommer saknas mycket av oss alla, men förhoppningsvis kommer han tillbaka om något år ifall vi har tur (vi håller tummarna).
Här kommer lite bilder från hans sista dag då han var på promenad med Svea och mig i dalen:






Ha en jättehärlig sommar alla!
/Yasmine

Tack och på återseende!

Det här inlägget skulle jag skriva redan förra helgen, men tiden har flygit iväg..
Jag vill börja med att, även jag, tacka för alla otroligt fina saker vi fått av er! Allt är så otroligt uppskattat!
Sen skulle jag vilja tacka er för det förtroende ni gett mig de sista åren, att jag fått lov att ta hand om era underbara hundar.. Jag är verkligen tacksam för varje dag jag jobbat med de härliga busarna. Att varje dag få komma till ett jobb där man är omgiven med personligheter som bara vill en väl, som får en att skratta och må bra, som inte vill något hellre än att sitta i ens knä och känna sig älskad, det är verkligen en dröm.. Nu är dock den drömmen slut för min del och jag får jaga vidare mot nya mål och nya drömmar..

Jag kommer att sakna dagiset, hundarna, er kunder och mina underbara kollegor något otroligt.. Alla dessa hundar, alla olika personligheter, egenheter.. Jag har älskat varenda en av våra dagishundar och jag älskar dem fortfarande.. Det har varit ett rent nöje att varje dag få träffa er kunder. Lyckan är stor i att kunna hjälpa er, få ert förtroende, svara på era frågor.. Att få höra om vilka kurser hundarna går, vilka som tävlat, vilka som skaffat sig en ny hundkompis, vad ni hittat på under helgen, det är sånt jag kommer sakna.
Mina kära kollegor Yasmine och Michaela kommer även de att saknas enormt mycket. De är inte bara kollegor utan även mina allra bästa vänner.. Jag och Yasmine har jobbat tillsammans länge nu. 8 timmar om dagen, fem dagar i veckan i 2½ år, ofta bara hon och jag, behöver jag säga att vi blivit väl sammansvetsade? Vi pratar och diskuterar, retas och dummar oss. Ett antal personer har vid olika tillfällen kallat oss för piff & puff, jag undrar varför? Kan det vara för att vi båda pratar snabbt, högt och i munnen på varandra? :)
Michaela har varit hos oss sedan september och hon kom verkligen in i gänget direkt! Hon har mitt fulla förtroende och jag vet att hon kommer att sköta dagiset minst lika bra som jag har gjort..

Slutligen vill jag bara säga att trots att jag har slutat så finns jag här för att hjälpa mina älskade dagishundar på alla de sätt jag kan.. Om ni har några frågor, vill ha tips och råd eller rapportera tävlingsresultat (!) så kan ni alltid kontakta mig, via telefon 070-2803269 eller mail [email protected]. Om ni är intresserade av vipsens fortsatta liv så kan ni alltid titta in på hans blogg vipsen.blogg.se :)

Jag kommer nog inte kunna slita mig helt från dagiset (det är ju mitt lilla hjärtebarn) så vi ses nog någon gång. Tills dess vill jag dock önska er en riktigt skön sommar! Jag hoppas att ni alla njuter ordentligt av att vara lediga och att hundarna får möjlighet att göra sånt som de verkligen älskar..

Tack!
/Carolin

Resterande bilder

Precis som Yasmine skrev i det förra inlägget så har jag också några bilder på några utav de presenterna vi fått utav er kunder.
Vi är otroligt tacksamma:)

Vi fick en enorm skål fyld med godis utav Stinas snälla matte!





Den fina röda ljuslyktan fick vi utav Sebastians husse och matte
& den röda praktiska drickflaskan fick vi utav Igors matte!


Ha en riktigt härlig sommar allihopa!

/Michaela

Tack för alla fina presenter ni skämmer bort oss med!

Oj, vad vi har fått fina presenter den sista tiden! Det är så omtänksamt och uppskattas verkligen av oss alla tre.
Vi försöker att komma ihåg att ta kort på allt så vi kan lägga upp bilder på det här på bloggen.
Här kommer den första skörden presentbilder, men de som inte är med här vet jag att Michaela har fotat och hon uppdaterar nog bloggen med dem snart.


Spännande sommarläsning från Sannas matte och husse


Lyxig choklad åt oss och godis åt hundarna från Vildas matte.


Rosévin, choklad och ben från Pysens matte och vackra godisskålar från Martins matte och husse.


Goodiebag med massor av roliga saker från Yves Rocher och gosedjur till hundarna från Ruffs matte.

Ha en härlig sommar och maila gärna bilder på hundarnas semester till oss så vi får se vad de hittar på för något!
/Yasmine

RSS 2.0