HUNDVAKT?

Ett par av de hundar som vi fått säga upp skulle behöva passning!
Vi ber därför alla er som är intresserad utav ett extra jobb som hundvakt att höra av er till mig eller Yasmine,
Kraven är att Du som hundvakt ska ha stor ansvarnskänsla utan undantag , mycket hunderfarenhet och kunskap.
Ägaren ska kunna lita på dig att du tar bra hand om dens hund!

Tack på förhand!

/ Michaela


Nyheter

Idag fick vi väldigt tråkig information från vår fastighetsskötare. Våra grannar har klagat på ljudnivån, främst vid stängning.

På grund av detta har vi kommit fram till att vi måste säga upp en del hundar, hur sorgligt det än känns.
Vi älskar dagiset så enormt mycket och alla våra hundar, men ifall vi inte säger upp vissa finns chansen att vi blir vräkta.

Vi kommer även försöka få ner ljudnivån vid stängning på andra sätt och vi kommer informera er så fort vi kommit på någon bra lösning. 

/Yasmine


Hej alla!

Min gamla mobil har gått sönder och min nya har ingen kamera, så tyvärr kommer jag bli sämre på bilduppdateringar från och med nu.
Men jag ska försöka ta med min kamera till dagiset så ofta som möjligt och som tur är finns ju Michaela, som tar väldigt vackra bilder!

Det är ju väldigt kallt och halt ute nu och de strör mycket salt på marken, vilket kan svida ganska ordentligt när hundarna går på det. Ofta börjar de halta eller slicka på sina tassar och då kan det vara bra att smörja in tassalva lite då och då, så de kan njuta av promenaderna.

Snart är det jul och därmed har många ledigt. Ni får gärna tala om i förväg ifall era hundar ska vara hemma något, så att vi kan planera dagarna lite. 

Dagiset stänger kl 14.00 den 23/12 och har stängt på julafton 24/12 och nyårsafton 31/12. Alla andra dagar i december har vi öppet som vanligt.

Tack för ordet!
/Yasmine

RSS 2.0