Nya dagispriser

Från och med augusti månad 2010 kommer vi höja månadskostnaden för en dagisplats.

De nya priserna blir:
2 dagar i veckan: 1250 kr
3 dagar i veckan: 1780 kr
Heltid: 2300 kr

Däremot kommer ni från och med nästa år (2011) inte längre behöva betala någon avgift för juli månad då dagiset har stängt.

Mvh
/Yasmine


Lite färg i tillvaron!

Vi har satt igång ett litet projekt på dagiset där vi tänkte måla alla grindarna så att det ser lite roligare och gladare ut. Hittills är tre grindar målade, så det går framåt!



Hasse gillar sin nya röda grind!

Såhär fin blev Michaelas hand efter att hon kom på idén att vi kunde göra handavtryck på grindarna också!

/Yasmine

Gåsebäcks hunddagis på Facebook

Nu har vi äntligen, efter att ha blivit tipsade av en kund ordnat en sida för Gåsebäcks hunddagis på Facebook. Eftersom jag inte är så tekniskt lagd gjorde jag lite fel och råkade skicka vänförfrågningar till hunddagisets maillista från mig som privatperson istället för inbjudningar till Gåsebäcks hunddagis, så ifall ni fått något mail om det så är det bara att ignorera det.

På Facebooksidan kommer vi försöka lägga upp fler bilder, men för er som inte har facebook kommer vi fortfarande ha kvar bloggen och uppdatera den som vanligt!

/Yasmine

Lite bilder


Oskar smilar åt kameran medan Martin och Chili är mer blyga

Hasses superpäls bli lerig men torkar efter en minut och faller av hans kritvita päls!

Hasse och Svea


Diesel och Sebastian

Hasse och Svea njuter



Stina Chili och Oskar

Oskar gosar med Michaela medan Basse sniffar runt

Oskar solar

Chili och Vilda har smält ihop till en väldigt lång bichon havanais!

Dagisets senaste tillskott Ebba, här på bild och Misty

Ebba poserar fint

/Yasmine

Ebba på provdag

Idag hade en förtjusande liten labradordam vid namn Ebba sin första provdag på dagiset. Det gick bra och troligen kommer det inte bli svårt att få in henne i en grupp då hon i riktig labrador-anda är väldigt positiv mot allt!

Tyvärr får ni ingen bild än, men förhoppningsvis kommer det senare!

/Yasmine

Flytta tillbaka djurskyddskontrollerna till kommunerna!

Vid årsskiftet 2008/2009 flyttades ansvaret för att kontrollera hur djuren har det från kommunerna till länsstyrelserna. Det har inneburit en avsevärd försämring av verksamheten med minskat antal inspektörer, brist på bilar och svårigheter med kontakt, då man nu måste gå igenom överbelastade växlar. Detta drabbar djuren då de ofta inte hinner få hjälp i tid!

Djurens rätt har startat en namninsamling där de hoppas få in minst 40 000 namn så att beslutsfattarna måste tänka om.

På dagiset kommer vi sätta upp en lista där ni kan fylla i era namn för att hjälpa till ifall ni också tycker att det måste ske en förbättring och ni kan även få tomma listor av oss ifall ni vill samla in namn i era bekantskapskretsar.

/Yasmine




Uppdatering

Hej alla!
Här kommer en liten uppdatering om vad som hänt sedan sist:

-Imorgon (torsdag den 12:e maj) har dagiset stängt och jag hoppas att ni alla får en rolig dag med härligt promenadväder.
På fredag kommer vi ha få hundar på dagiset så vi kan alla troligen gå en extra lång promenad så att hundarna är riktigt nöjda och belåtna inför helgen.

-Vi vill påminna er kunder att ni gärna får ta med er reklamblad från dagiset och sätta upp i närheten där ni bor om ni har möjlighet, så att dagishundarna får fler kompisar att leka och umgås med.

-Vi är riktigt glada att Stina är tillbaka på dagiset efter en liten tids frånvaro och hon fick ett varmt välkomnande av sin grupp. Dagiset ser också fram emot att Ruff ska komma tillbaka i juni och sprida glädje med sin energiska personlighet!

-Malte har tyvärr slutat på grund av flytt. Vi kommer sakna honom här på dagiset, men vet att han kommer få det jättebra och är glada för det.
Vi vill tacka igen för vår otroligt fina avskedspresent och de fina orden som verkligen värmde!



-För att förgylla vardagen på dagiset får hundarna bland annat roa sig med olika aktiveringleksaker och nedan är några bilder när hundarna får arbeta för att få ut godis ur en toarulle.

Söta Tonic arbetar hårt på dagiset

Härliga Josie är målinriktad





Milton poserar vackert



Åh vad spännande...

...aaah, den flyger!



Svea flörtar/jag borde inte haft så stark blixt

Hoppas att ni gillar den nya layouten på bloggen och att det var lite intressant läsning.
Det var allt för denna gång!
/Yasmine

BILDER

Jag hittade några få bilder som är ifrån olika dagar för någon månad sedan, tyvärr var det inte så många , men jag lovar att snart uppdatera med flera bilder på restan av hundarna också:)


Misty älskar att vara med på bild, Posera kan hon minsann.

En glad Malte gör allt och lite till för en godis.

Indis söta nos fångade kamerans fokus, men man kan skymta nyfikenhet i hennes bruna ögon.

Sveas ögon skulle kunna tigga till sig hela världen.


Jag vill passa på att tacka för alla fina ord jag fått av er hundägare om mitt delägarskap av gåsebäcks hunddagis, det betyder otroligt mycket!

/Michaela


RSS 2.0