Vårt skötebarn blir 2 år!

Imorgon är det en stor dag för oss på dagiset, det är nämligen två år sedan vi öppnade då.

På ett sätt har tiden gått otroligt fort eftersom man har så kul varje dag, men samtidigt känns det som om man har känt varandra och hundarna mycket längre tid än bara 2 år (och många av hundarna har man känt ännu kortare tid). Man känner sig som gamla goda vänner.

Mycket har hänt under 2009; några hundar har tyvärr slutat men desto fler har börjat. Det har varit ganska många omgrupperingar och rumsbyten för att skapa bästa möjliga stämning på dagiset.
Vi har även infört en regel om att hundägarna får stanna vid grinden vid hämtning för att undvika kaos. Det fungerar väldigt bra och hundarna kan slappna av på ett helt annat sätt nu.

Vi har haft många som har ringt och vill ha praktikplats så vi har fått införa tuffare krav på de praktikanter vi tar emot eftersom vi inte har plats till alla.

Kennelhostan härjade vilt på dagiset i oktober och det tog ett bra tag innan vi var helt fria från den, men tillslut gick det. Vi uppskattar verkligen att ni hundägare var så duktiga på att hålla koll på ifall hundarna visade symptom, det underlättade väldigt mycket.

Den största nyheten för året är nog att vi fick utökat tillstånd, från 24 hundar per dag till 30 hundar per dag. Det var enormt roliga nyheter och jag och Carolin drog en lättnads suck när vi fick godkännandet!

Hunddagiset har överlevt sitt andra levnadsår och det blir bara intressantare och roligare för varje dag som går. 
Jag är oerhört stolt över vårt hunddagis och alla härliga individer som vi har inskrivna och får träffa varje dag. Jag tror att jag skrev samma sak förra året på vår ettårsdag, men det tål att upprepas: Vi har världens bästa jobb!

Tack!

/Yasmine

Kommentarer
Postat av: Jenny

Grattis till de 2 åren! Ni kan vara stolta, ni har ju skapat ett kanondagis :)

2010-01-14 @ 12:32:55
Postat av: Laura och Peanut

Grattis!



// Laura och Peanut

2010-01-20 @ 20:26:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0