Nya bilder och nya hundar

Ja, nu har jag äntligen tid att uppdatera bloggen lite. Den här veckan har vi verkligen haft fullt upp! Fyra nya hundar har vi fått in och fyra till hade bokat tid för att komma och kolla. Ingen av dessa dök dock upp så det enda de mötena resulterade i var massor av förlorad tid för oss, tid som vi hade kunnat spendera på promenader och mys med de hundar vi redan har. I och med att vi väntar på besök så kan vi ju varken gå ut eller ha hundar lösa i lokalen. En liten uppmaning alltså, snälla ni som ringer och bokar tid- kom den tiden vi bestämt eller ring iallafall och meddela oss att ni inte kommer!
Så, nog om detta.
De hundar vi faktiskt fick in var alla underbara! Den första hunden, Romeo(uttalas Roméo), en blandras från Italien har jag tyvärr ingen bild på, men jag lovar att han var otroligt söt. Sen kom border collien Josie och labradoren Emmie, båda jättehärliga tikar som passade in direkt.

image49
Wilma, Emmie och Josie

image51
Emmie

Den sista nya hunden för den här veckan var beaglen Jonnie. En jättehärlig hund som tyvärr inte tyckte om dagislivet(han blev väldigt stressad av de andra hundarna) så han kommer inte att fortsätta. Väldigt tråkigt, men hundarna måste ju trivas på dagis, annars ska de inte behöva vara här.

image52
Jonnie

För de "gamla" dagishundarna fortsätter livet som vanligt. En ny sak är att min lilla Vips har fått bilda grupp med mysiga Pysen (pysmys som han kallas av oss på dagis). De fungerar otroligt bra tillsammans!

image53


Lite blandade bilder från de senaste veckorna:

image54
Astrid och Molli

image55
Pysen myser

image56
Yatzy

image57
Gibson och Simba

image58
Gibson flirtar

image59
Gibson igen

Den här veckan och veckan som kommer har vi hjälp av tre helt underbara praktikanter! Karolina och Petra som går andra året på djurvårdslinjen på Svalöfs gymnasium och Amanda som går första året på hundlinjen på Stora Segerstad och Värnamo naturbruksgymnasium. De är så otroligt duktiga!

I fredags hade vi så få hundar att vi kunde gå ut på promenad med alla samtidigt. Vi passade då på att gå den längre rundan som är så otroligt vacker. Tyvärr hade jag inte med mig kameran, men jag tog några kort med mobiltelefonen. Kvaliteten är inte den bästa, men man kan ju få en liten känsla av hur det ser ut där iallafall

image60

image61

image62

Hoppas ni alla har en riktigt underbar helg!

/Carolin


Kommentarer
Postat av: Ewie

awee vad söta vovvar :)

2008-04-06 @ 17:48:01
URL: http://ewiiie.blogg.se
Postat av: zack

så sjukt fina hundar!

2008-04-06 @ 17:54:11
URL: http://pimpisak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0